Nufarm B.V.

“Samenwerken met 100%helder is prettig omdat zij altijd met ons meedenken, proactief zijn in het aankaarten van updates over pensioenzaken, korte lijnen hebben en altijd straight to the point communiceren!"

- Corine Cluistra-Rodenburg


CRM Partners

“Sinds ik jaren geleden ben overgestapt naar 100%helder snap ik wat pensioen is. Het is fijn zaken doen met 100%helder; ze staan altijd voor je klaar en denken proactief met je mee.”

- Tanja Winters


Vercoma

"100%helder is voor ons al jaren de gids in Pensioenland. Een goede kennis van zake en een uitstekende dienstverlening!"

- Ton Schermer


Kepler Cheuvreux

“Weten waar het over gaat. Geen bla, bla en prettig in de omgang.”

 


Performance Architecten

“Communiceren helder en duidelijk over wat je opties zijn. Adviezen zijn voor ons waardevolle managementrapportages die ons in staat stellen keuzes te maken.”

- Erik Brouwer


CNB

"Als het om pensioenen gaat wil ik als manager HR graag goed geïnformeerd en geïnspireerd raken. 100%helder doet dat! De kundige en zeer vriendelijke adviseurs beantwoorden alle vragen rondom pensioen van onze afdeling maar ook van onze medewerkers. Dit doen ze door echt te luisteren en de antwoorden zo (100%)helder mogelijk te communiceren. Ik leg het onderwerp pensioen graag in hun handen!"

- Sarah Kenter


CAV Agrotheek

“Zoals wij het belangrijk vinden om onze klanten te ontzorgen, doet 100%helder dit voor onze werknemers als het gaat om de pensioenregeling van CAV Agrotheek”

- Joost de Boer


Van Duyvenvoorde Flowers & Plants

“De adviseurs van 100%helder beschikken over de juiste kennis, wij kunnen altijd bij het team terecht.”

- Jacomien Heemskerk


Avit Group

“Onze vragen zijn nooit gek genoeg voor de adviseurs bij 100%helder, zij nemen altijd uitgebreid de tijd om ons te woord te staan.”

- Klaske Hornstra


Chromaflo

“Wij zitten relatief ver weg in het mooie Limburgse land maar daar merken wij in de service niks van. We zijn al meer dan 20 jaar businesspartners & blij met de expertise op het gebied van pensioen- en inkomensverzekeringen.”

- Carlo Wiertz