Module A | Advies werkgever

Heb je als werkgever een vraag over hoe jouw expirerend pensioencontract het beste verlengd kan worden? Wens je twee pensioenregelingen te harmoniseren? Vraagt de OR om deskundige scholing op pensioenvraagstukken? Onze consultants staan jou bij en zorgen dat de pensioenregeling aansluit bij jouw wensen, jouw doelstellingen tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden.

Module B | Pensioenbeheer

Zoals een auto jaarlijks voor de APK wordt weggebracht, is het ook belangrijk om de pensioenregeling elk jaar weer onder de loep te nemen. De pensioenregeling vraagt ook aandacht tijdens de contractperiode. Kloppen alle salarissen? Staan alle werknemers (juist) in de regeling? Hoe zien de werkgeverslasten eruit? Het beantwoorden van deze vragen noemen wij de Algehele Check-Up.
Wij kunnen ons voorstellen dat er behoefte is aan professionele ondersteuning in het pensioenbeheer. Wij nemen deze zorgen graag weg. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de systemen en processen van de verschillende uitvoerders zorgen wij er voor dat jij er geen omkijken naar zal hebben.

Module C | Communicatie

Moderne pensioenregelingen kennen in de regel veel keuzemogelijkheden en veel flexibiliteit. Allemaal hartstikke mooi, maar jouw kostbare werknemer ziet door de bomen het bos niet meer. En dan verwacht de Pensioenwet ook nog van jou als werkgever dat jij in simpele en begrijpelijke taal de medewerker uitlegt hoe de pensioenregeling werkt. Wat men wel en niet mag verwachten en waar de keuzemogelijkheden zitten.
Om ook deze zorgplicht in te vullen hebben wij een digitale communicatie-tooling ontwikkeld die deze taak van jou overneemt. Onze “collega” mascotte Heldertje zal jouw medewerkers in korte animatiefilmpjes door het collectief pensioen leiden. Het gevolg? Niet alleen jij als werkgever hebt er geen omkijken meer naar, maar ook nog een blije werknemer die precies weet wat hij of zij ontvangt en welke keuzes er gemaakt kunnen worden. Een echte win, win!

X-factor van het team

Naast de bovengenoemde modules geloven wij ook in de X-factor van ons team. Wij delen graag wat “funfacts” over het team!
• Wij tennissen, skiën, voetballen en mountainbiken samen;
• Wij hebben in 2023 een nieuwe topper mogen verwelkomen;
• Wij zijn in 2023 onze creativiteit blijven gebruiken voor LinkedIn-posts;