Dienstenwijzer

Om je vooraf te laten zien hoe wij werken, hebben wij een dienstenwijzer opgesteld. In deze dienstenwijzer geven wij je inzicht in ons bedrijf, onze diensten en onze dienstverlening volgens de regels van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Als je besluit van onze diensten gebruik te maken, weet je waar je aan toe bent en wat we van elkaar mogen verwachten.

Dienstenwijzer downloaden

Vergelijkingskaarten

Een vergelijkingskaart geeft informatie over de dienstverlening, onafhankelijkheid en de kosten van een adviseur. Alle financiële dienstverleners werken met hetzelfde standaard document. Zo kun je een goede vergelijking maken tussen verschillende adviseurs.

Op deze pagina vind je de vergelijkingskaarten van 100%helder. Er zijn drie verschillende versies. Welke versie voor jou van toepassing is, is afhankelijk van het product dat je kiest.

Pensioenvraag

Heb je een eigen bedrijf of ben je verantwoordelijk voor de secundaire arbeidsvoorwaarden binnen het bedrijf en wil je pensioen regelen voor de werknemers? Dan kun je in dit document lezen wat wij voor je kunnen betekenen.

Vergelijkingskaart Pensioenvraag Werkgever downloaden

Risico's afdekken

Wil je een verzekering voor als jij of je partner overlijdt? Of voor als je arbeidsongeschikt wordt? In dit document vind je meer informatie over onze dienstverlening.

Vergelijkingskaart Risico’s Afdekken downloaden

Vermogen

Zoek je een oplossing voor een vrijkomend pensioen- of lijfrentekapitaal? Dan kun je in dit document lezen wat wij voor je kunnen doen.

Vergelijkingskaart Vermogen (direct ingaand pensioen en lijfrente) downloaden

Beloningsbeleid bij 100%helder

Wij geven onze medewerkers graag kansen om zich te ontplooien en te ontwikkelen, passend binnen de behoefte van 100%helder. Wij zorgen voor prettige werkomstandigheden waarin plezier, welzijn, veiligheid en gezondheid centraal staan. Ons beloningsbeleid is hier onderdeel van.

Beloningsbeleid 100%helder downloaden