Nufarm B.V.

“Samenwerken met 100%helder is prettig omdat zij altijd met ons meedenken, proactief zijn in het aankaarten van updates over pensioenzaken, korte lijnen hebben en altijd straight to the point communiceren!"

- Corine Cluistra-Rodenburg


Fellowmind

“Sinds ik jaren geleden ben overgestapt naar 100%helder snap ik wat pensioen is. Het is fijn zaken doen met 100%helder; ze staan altijd voor je klaar en denken proactief met je mee.”

- Tanja Winters


Performance Architecten

“Communiceren helder en duidelijk over wat je opties zijn. Adviezen zijn voor ons waardevolle managementrapportages die ons in staat stellen keuzes te maken.”

- Erik Brouwer


CNB

"Als het om pensioenen gaat wil ik als manager HR graag goed geïnformeerd en geïnspireerd raken. 100%helder doet dat! De kundige en zeer vriendelijke adviseurs beantwoorden alle vragen rondom pensioen van onze afdeling maar ook van onze medewerkers. Dit doen ze door echt te luisteren en de antwoorden zo (100%)helder mogelijk te communiceren. Ik leg het onderwerp pensioen graag in hun handen!"

- Sarah Kenter


Buteressence

“Eindelijk een stel adviseurs die vaktaal kunnen vertalen naar "Jip en Janneke" begrippen.”

- Enno de Vries


Dorcas

“Elk kwartaal organiseren wij een "Pensioendag". Onze nieuwe collega’s krijgen dan een persoonlijke uitleg over de pensioenregeling. Wij vinden dat als werkgever belangrijk, maar het wordt ook zeer door onze medewerkers gewaardeerd.”

- Sharifa Marlissa